Søkeresultater

Produkter

Grupper

Søket ga ingen resultat

Opp

Induksjonstoppen lager lyd

Elektronikken i induksjonstopper kan noen ganger produsere en lavt, men svært høyfrekvent lyd. Dette er ikke unormalt da induksjon er definert av elektronikk som opererer med en ultrahøy frekvens.

Induksjonssonene er også utstyrt med en kjølevifte som også kan produsere en liten summende lyd. Kjøleviften er en nødvendighet for at elektronikken ikke skal brenne sammen. Dessverre kan ikke lyden fjernes helt.

Når magnetfeltet i sonene tar tak i bunnen av kokekaret, avhengig av kokekarets støp, kan det oppstå lyder som kan være mer eller mindre høye, avhengig av innstilt effekt. Visse typer kokekar er mer tilbøyelige til å gjøre dette.

Spesialkokekar med stort innhold av rustfritt stål er kjent for nærmest å synge solosanger når de står opp og ned fra hverandre. Prøv alternative kokekar som ikke er så høylytte, og unngå å plassere disse grytene på soner rett ved siden av hverandre.

Trenger du mer hjelp

Fikk du ikke svar på spørsmålet ditt? Da er det mye mer hjelp å få:

Alle FAQ spørsmål om OVN, KOMFYR ELLER KOKETOPPE

Finn din bruksanvisning

Kontakt oss via kontakt formular

 

Disclaimer

Alle råd og instruksjoner på GRAMs nettsider skal brukes på eget ansvar. Er du det minste i tvil om produktet ditt, vil vi veldig gjerne hjelpe deg