Søkeresultater

Produkter

Grupper

Søket ga ingen resultat

Opp

Alt text

Stål konsept

Du kan sette sammen en flott kjøkkenløsning med kjøleskap og fryseskap fra både Classic-serien og Fresh-serien i Easy Off Steel. Begge serier er flotte å se på og enkle å vedlikeholde. Suppler med komfyr eller innbyggingsovn/koketopp i stål og kompletter det enhetlige uttrykket med en elegant kjøkkenvifte og oppvaskmaskin i stål.

Se vårt kjøleskap, fryseskap og kombiskap i stål.

Se vårt komfyrer, ovner, køkkenvifter og oppvaskmaskiner i stål.

Hvitt konsept

Ønsker du et kjøkken i hvitt, har du mange valgmuligheter. Både Classic-serien og de enkle og funksjonelle skapene i Fresh-serien byr på en rekke varianter og lar deg sette sammen en flott side-by-side-løsning med kjøleskap og fryseskap. Du finner selvsagt også komfyrer, innbyggingsovner og oppvaskmaskiner i hvitt. Og som prikken over i-en kan du velge blant de mange elegante ventilatorene i stål/glass.

Se vårt kjøleskapfryseskap og kombiskap i hvitt.

Se vårt komfyrerovnerkøkkenvifter og oppvaskmaskiner i hvitt.

Alt text
Alt text

Fullintegrerbart konsept

De helintegrerbare skapene kommer fra Fresh-serien og har samme utstyr og fordeler som de frittstående modellene. Du får helintegrerte oppvaskmaskiner i både 45 og 60 cm bredde, samt uttrekksventilatorer der kun fronten er synlig. Det helintegrerte konseptet kan naturligvis også suppleres med en vegghengt ventilator i stål, stål/glass eller svart.

Se vårt kjøleskapfryseskapkombiskap og oppvaskemaskiner som helintegrerbare.