Søkeresultater

Produkter

Grupper

Søket ga ingen resultat

Opp

Alt text

HVERT PRODUKT TELLER

STORT UTVALG AV HVITEVARER MED MANGE MULIGHETER

Kjøkkenet ditt er mer enn bare et sted der du lager mat. I mange hjem er kjøkkenet er integrert del av hjemmet og et sted hvor vi tilbringer mye tid. Derfor er det viktig at du tar hensyn til både funksjon, betjening og estetikk når du velger hvitevarer til kjøkkenet.

Med GRAMs brede sortiment kan du skape et vakkert og sammenhengende kjøkkenmiljø. Våre kvalitetsprodukter er intuitive og lette å betjene i hverdagen. Men de bidrar også til at hjemmet ditt fremstår som vakkert og gjennomtenkt.

 

Alt text

Stål konsept

Du kan sette sammen en flott kjøkkenløsning med kjøleskap og fryseskap fra både Classic-serien og Fresh-serien i Easy Off Steel. Begge serier er flotte å se på og enkle å vedlikeholde. Suppler med komfyr eller innbyggingsovn/koketopp i stål og kompletter det enhetlige uttrykket med en elegant kjøkkenvifte og oppvaskmaskin i stål.

Se vårt kjøleskap, fryseskap og kombiskap i stål.

Se vårt komfyrer, ovner, køkkenvifter og oppvaskmaskiner i stål.

Hvitt konsept

Ønsker du et kjøkken i hvitt, har du mange valgmuligheter. Både Classic-serien og de enkle og funksjonelle skapene i Fresh-serien byr på en rekke varianter og lar deg sette sammen en flott side-by-side-løsning med kjøleskap og fryseskap. Du finner selvsagt også komfyrer, innbyggingsovner og oppvaskmaskiner i hvitt. Og som prikken over i-en kan du velge blant de mange elegante ventilatorene i stål/glass.

Se vårt kjøleskapfryseskap og kombiskap i hvitt.

Se vårt komfyrerovnerkøkkenvifter og oppvaskmaskiner i hvitt.

Alt text
Alt text

Fullintegrerbart konsept

De helintegrerbare skapene kommer fra Fresh-serien og har samme utstyr og fordeler som de frittstående modellene. Du får helintegrerte oppvaskmaskiner i både 45 og 60 cm bredde, samt uttrekksventilatorer der kun fronten er synlig. Det helintegrerte konseptet kan naturligvis også suppleres med en vegghengt ventilator i stål, stål/glass eller svart.

Se vårt kjøleskapfryseskapkombiskap og oppvaskemaskiner som helintegrerbare.