Søkeresultater

Produkter

Grupper

Søket ga ingen resultat

Opp

BAKING PRO SYSTEM

GRAMs ovner og komfyrer med BakingPro System gjør matlagingen både morsommere og enklere, samtidig som de gir deg det beste resultatet. Sprøstekt kylling, lekre grønnsakspaier, flott og innbydende bakverk og ikke minst lynrask oppvarming av ovnen til 180 °C på bare 4 min. Ovnen er på hele 77 liter, slik at det er plass til ekstra store bakeplater og mulighet for å bake eller steke flere typer mat på samme tid.

BAKING PRO SYSTEM ER

  • Hurtigoppvarming
  • Stabil temperatur
  • Jevn varmefordeling
  • Ekstra stort ovnsrom 77 liter
  • Flere bakenivåer
  • Ekstra store bakeplater

Se innbyggingsovner og komfyrer med BakingPro System

Alt text

BakingPro System - Erfaringen gjør forskjellen

 

Alt text

Hurtigoppvarming​​

Med hutigoppvarmingsprogrammet når ovnen ønsket temperatur på kortest mulig tid. Ovnstemperaturen kommer f.eks. opp på 180 °C på bare 4 minutter. Du får en ovn som er klar til bruk raskere enn noen gang før.

 

TIDEN ER DYREBAR​

Hurtigoppvarming​ 180 °C på 4 min​

Alt text

STABIL TEMPERATUR

Temperaturen i ovnen forblir stabil under hele tilberedningen. Dermed blir selv de mest krevende retter og måltider helt perfekte hver gang. Til og med den utfordrende suffléen.

 

BEST MULIG RESULTAT HVER GANG​

Stabil temperatur

Alt text

JEVN VARMEFORDELING​

Måten ovnene med Baking Pro er konstruert på, betyr at varmen fordeles perfekt og ensartet i hele ovnen. Dermed blir bakverk, pizzaer og paier alltid like vellykkede.

 

SAMME RESULTAT FOR ALLE​

Jevn varmefordeling​

Alt text

 EKSTRA STORT OVNSROM 77 LITER​

Et ekstra stort ovnsrom på 77 liter gir deg rikelig med kapasitet til å lage mat til hele familien. Du får dessuten ekstra store bakeplater og helt opptil seks stekenivåer.

 

STØRRE ER BEDRE

77 liter ovnsrom

Alt text

FLERE BAKENIVÅER​

Med seks bakenivåer har du friheten til å velge den plasseringen i ovnen som passer best. Med samme gode resultat på alle nivåer.

 

DET ER ALLTID PLASS TIL ÉN TIL​

Flere bakenivåer​

Alt text

STØRRE BAKEPLATER​

Ekstra store bakeplater og langpanner betyr også ekstra god plass. Du får derfor muligheten til å lage kaken eller maten i den størrelsen som passer best til familien. Du kan også tilberede flere retter samtidig.

 

DET ER EN FORDEL Å HA GOD PLASS​

Ekstra store bakeplater

BakingPro System - Erfaringen gjør forskjellen